SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, March 10, 2010

Wujud ke signboard macam ni?

Sila klik agar membesar bagai johan supaya jelas di pandangan mata

Hahaha!

Ada sesiapa boleh bagitau aku. Betul ke ada signboard macam ni ek? Ni dari terowong Penchala menghala ke Mutiara Damansara/Puchong.

Aku dapat dari emel.

Keskeskes... Macam tak percaya aje.



 

9 comments:

Ms_Mui2 said...

erk?
xpnh tgk pun..ahhaha

saya_arief said...

haha..
kalo betol2 ade memang k'jaan yg prihatin la..

wawan said...

kat malaysia plak tuuuuu

LOL

sumpah xlalu sorang²

hehehehe

Ejamaria said...

uuiikkk... ade ke? slalu lalu kat penchala link ni tak prasan pun... exit hala mana ni?

Benz said...

hahaha!kwn aku pn ada post kt fb. dkt penchala link mmg skeri2 sket dowh..tp aku x pasan plak signbod ni. naseb la kn x pasan. kalo pasan??? hahaha!

|| NaFiRaa || said...

betol ke nih???hahahaha

azrie azhar said...

haha.
yup2!
mmg wujud signboard ni kat area penchala link.
tp xingat belah mane.
haha.
keras kot kawasan tuh.
:D

Mrs. Amie said...

Mana adalah..hahaha

LuVidA^^ said...

uiksss cm takot je