SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, March 2, 2010

Milestone Amir Ridhwan

Hari tu aku janji nak update milestone budak kecik Amir kan.

 Hi.. Saye la Amir Ridhwan.. Saye budak lasak yang ummi geram sangat-sangat tu.

Ok, here we go.

Last checkup hari tu berat Amir sudah 7.8kg. But BMI Amir adalah menjunam ke yellow line. *alert!* Sebab budak bertuah ni panjang ye. Aku lupa pulak tengok dah berapa panjang si Amir.

N for sure dia adalah amat lasak sekarang.

  • Dah pandai combat ke depan. Berpusing jangan cerita la. 360 degree tuuu..
  • Combat pun sangat laju kalau dia nampak n nak capai benda yang dia suka.
  • Dah pandai main tu cak dengan ummi dia ni. Gelak mengekek-ngekek.
  • Suka WWE kan cousin dia si Yana. Hahaha! Kesian Yana. Kena smack down dengan Amir.
  • Suka sangat menjerit. Marah jerit, suka jerit, geram pun jerit jugak. Hohohoho! Ada sekali dia jerit kat telinga ummi punya la berdesing. Wawawa!
  • Suka menggigit. Bagi teether tu tak laku dah. Dia suka gigit lapik getah tukar pampers dia tu. Hadoi laaa.... 
  • Menyembur air liur dengan galaknya. Menjejes aje air liur dia sekarang. Tu yang demam agaknya. Nak tumbuh gigi kot. *sedapkan hati yang gundah gulana*
  • Suka sangat la jilat lantai. Pelik ummi tengok. N dah pandai main-mainkan ummi. Kalau ummi marah dia jilat lantai nanti bila ummi pusing ke lain dia buat balik. Lepas tu bila kena marah lagi dia gelak-gelak. 
Hmmm... Banyak lagi la. Memang sedih sangat la ummi tak dapat tengok development Amir setiap hari. T_T

Sebab tiap-tiap hari ada aje benda baru yang Amir buat.

Hope Amir dah sihat la ye sayang. Pagi tadi call Abang Misai kata dia still demam lagi. Isk.. Isk...

Kalau demam sebab nak tumbuh gigi tak apa. Nanti Amir dah boleh kunyah-kunyah.


Apa Amir tengah buat sekarang kan...




 
Miss u like crazy.. Saat bercamwhore bersama ummi.. Amir pun rindu kat ummi jugak..


 

1 comment:

puterikurekure said...

muka amir ni sweet je. sejuk mata mandang. sebab cam redup. suka tengok!

wah. leh la men combat2 ek. pasni ummi amir kena belikan senapang panjang tu. baru careee..~