SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, March 17, 2010

tuai tapi hasil tak ada pun

Bz sungguh hari ni. Maka dah lepas lunch hour baru dapat mengupdate. Banyak lagi keja nak siapkan tapi boleh bagi aku relaks kejap tak? Keja sampai mati pun tak abes. Huhuhu...

Tengok... Dah tak tau nak update apa dah. Otak jammed.

Pic Muhammad Amir pun tak terupload lagi. Dah bersepah dalam hp aku.

Cakap pasal bersepah kepala aku tengah semak tengok workstation sendiri. Dah tak nampak mana tempat nak menulis. Penuh dengan kertas n fail menimbun. Kesian akak cleaner yang dok masuk bilik aku ni. hari-hari keja dia tolong susun kertas atas meja. Hahaha!


Tadi laki aku sms.


'Free tak?'


Aku balas la,


'Nape?'


Nak nangis aku tengok dia reply,


'Tolong tuai kat kebun abg jap. Nanti mati lak pokok tu.'


Cissskekkkkk sungguh! Ni semua pengaruh farmville. Tak cukup kebun kat rumah. Dalam fb pun dia sosah jugakkkk...


Aku dah lama pulak tu tak berkebun. Malas. Keja aku banyak bertonggok atas meja ni. Farmville ke mana, aku ke mana. 


Dah, aku nak buat slide. Jumaat meeting. Dalam otak aku penuh ayat meeting. Semua meeting kena attend. 



2 comments:

ellis suriyani said...

heheh..sempat g tu suh tuai kat farmville..hahahah..

Suliana said...

aku tak reti main farmville tu.. hehe..FB pun tak dapat, nak main apa nye..