SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, March 1, 2010

SIRAP HARAM DIMINUM!!

Kebulur ok. Pagi tadi aku sempat makan bihun goreng before masuk meeting.

Lunch bos aku belanja makan soto. But still aku sangaaaatttt lapar. Aku ni stok tak boleh tak jumpa nasik. Mesti menggigil. *berat dah melampau pun makan nasik jugak*

Lepas lunch n on da way balik tiba-tiba bos aku tu bagitau air sirap haram diminum. 

Apekahhhh???? 

Sebab tadi aku minum sirap. Dan dan tu jugak rasa nak tenyeh mulut keluarkan balik sirap tu.

Nak tau sirap jenis apa yang haram tu?

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


SIRAP YANG KORANG MINUM TAPI TAK BAYAR LEPAS TU KORANG CABUT LARI TANPA APA-APA PERASAAN! WAKAKAKA!

Haaaa... tiba-tiba aku rasa bongok dalam kereta tadi sebab bos aku buat lawak samdol tengah-tengahari buta.

Boleh bos aku lepas cakap tu muka serius. Siap tunjuk hp kata dia dapat sms dari kawan dia keja kat Jakim. Last-last bila baca dah scroll bawah aku terkena!



Sebab aku dah terkena so aku rasa macam nak kenakan orang balik. Miahahaha!

4 comments:

~ ReD ~ said...

hahahaah...saya terkena..!dok fikir jugak la tadi sebelum skroll ke bawah..hehe

bulat said...

aduyai...cam nie pun boleh ker..hehe

Omar said...

haha..ngat sirap ape tadi..
lawak la boss hang..

Ejamaria said...

aduuhai... ye lah nak tau ade ke brand sirap yg haram... sabo jer...