SaYa SayaNg AnDa :)

Saturday, June 12, 2010

Teruja! :):)

At home. Dengan si Amir yang sangat la aktif mengemas rumah n adik aku.

Kejap lagi kitorang nak pi seksyen 9. Nak mamam Ayam Penyet. Hahahaha!

Hari tu aku lalu kedai tu tengah renovate. Baru nak bukak kot. But signboard kedai dah ada la. tu yang macam teruja nak pi makan kat situ. Kena pulak bila baca blog Mama Rizqullah pasal dia makan kat restoran tu. Waaaahhhh!!! Menambahkan keterujaan i ok. *teruja oh teruja! nyanyi lagu Ella. ;p*

Saya mahu bersiap sekarang untuk ke ayam penyet. Hehehe...

Nanti aku buat review macam JJCM tu k. Wakakaka! Terus rasa macam Serina Redzuwan pulak.



1 comment:

Muhammad Fakhrul Rozi Abd Rahman said...

ayam penyet?heheh kelakarnya nama