SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, June 15, 2010

jangan la call orang time tengah rehat

Aku tengah syok tido time rehat tadi bila fon opis bunyi. Ah, lantak! Aku malas nak jawab sebab tengah lunch hour. Tapi lepas tu handfon pulak bunyi. Arrrr....

Bila call balik orang yang call tadi tu pulak tak ada. 

Sangat la mengganggu waktu rehat aku. Cuba la korang ni kalau nak call orang time orang tak rehat.

Aku dah la ngantuk gila ni.

Eh, dah pukul 4 baru nak marah-marah. Hahaha! Emosi betul.

Aku teringin nak makan daging rebus cicah air asam la untuk berbuka ni. Tapi nak balik cepat jumpa budak Amir tu. Huhuhu... Nak cari bahan masak celah mana la.




2 comments:

Sharinginfoz said...

tension kan kita nak rehat ada pulak org call, entah apa-apa le

aMiYs said...

sharinginfoz - yeee... sgt annoying tau... huhu...