SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, June 10, 2010

Hari ni sunyi, semua orang balik kampung ke?

Hmmm.. Hari ni macam sunyi la pulak. Masa nak pi keja tadi pun jalan lengang je.

Semua orang balik kampung kot cuti sekolah ni. Aku la yang dok terperap kat Shah Alam.

Nak balik kampung pun jenuh nak mengangkut tuan besar yang macam-macam ragam tu. Huhuhu...

Dekat opis ni je dia behave. Sampai semua dok puji Amir baik, tak nangis, tak buat perangai, tak kisah dengan orang. Kena pulak orang puji dia comel, ensem lagi laaa dia sengih-sengih sampai kembang-kembang hidung. Hahahaha!

Seminggu Amir dok ikut ummi ke opis memang mencabar sungguh la. Dengan aku yang bz dengan meeting. Balik rumah terus aku pengsan.

Amir pun pengsan jugak. Tapi dia pengsan dulu masa on da way balik ke rumah. Lepas tu sampai rumah dia terjaga balik n main-main sampai la dia tertido.

Aircond kat opis ni dah kembali berfungsi ye. Sejuk sangat la pulak. Ahhaha! Time panas komplen, time sejuk pun komplen. Tepuk dahi tu baru tau.

Ok, aku nak pi basuh botol Amir sementara dia dibawak berjalan dek budak-budak ni.




2 comments:

Mama Qiestina said...

aku pon tgh berkira2 nak bawak qies g opis mggu dpn ni sbb bb sitter aku nak cuti..adoyaii...ginilah dilema bile bb sitter coti kan..tapi ko keja gomen ok je kan..aku ni keja private co cam susah la pulak..opis pon kocik..huwaa

aMiYs said...

yati - aku mmg dh xtau nak letak amir kat sape tu yg angkut je tu... nasib baik la budak kecik ni x buat perangai sgt... angkut aje la klu xde org nk jaga... aku pun tawakal aje bwk amir ni.. bos mrh pun aku pedulik hape.. hahaha!