SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, June 1, 2010

Privilege @ Istana

Membz.. Membz...

Memang aku bz giloz. Lepas tu terus lapar nasik. Benda lain tak nak. Nak nasik jugak. Hahaha! Demand nak kena penampar.

Pagi tadi masuk-masuk bilik nampak 1 posto di atas meja. Posto apekah itu???


Yeee... Mari kita lihat....




 Privilege from Istana Hotel. Ngehngehngeh...


Bukan dapat free senah. Kena bayar. Tapi membership untuk setahun n boleh dapat diskaun kalau stay mana-mana hotel rangkaian diorang seluruh Malaysia.


Ni membership card dia.


Yang ni aku masih kelabu asap sikit la apa benda kah? Aku tak abes lagi baca kat internet tadi.


Masalahnya bila tahun pulak la aku nak pi bercuti ni kan. Hahahaha! Membazir duit dah namanya tu. Alalalala~~


Tapi kot sesiapa rasa nak bercuti n nak dapatkan diskaun untuk hotel contact-contact aku. Hahaha! Boleh guna nama aku untuk book n dapat diskaun.


Ada voucher jugak. Siapa rasa nak voucher? Sebab macam aku tak guna aje voucher tu. Huhuhu...





1 comment:

Benz said...

nak!nak!
akakk stress uols..haha