SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, June 18, 2010

:(:(:(

Hari ni aku tak posa. So, aku sedikit emo ye.

Sebab asal call HQ nak tanya pasal tukar asek la tak ada orang jawab. Kejap karang outstation. Kejap, ke situ. Kejap, ke sini. Kejap lagi tanya balik aku dah hantar surat ke belum. Kejap lagi pulak tanya benda-benda yang menunjukkan sebenarnya diorang tak baca pun surat aku hantar dari start aku pregnant tu.

Hish!

Angin ok!

Ingat aku suka-suka nak mintak tukar? Kat opis ni, budak yang mintak tukar lagi kemudian daripada aku dah selamat dapat tukar. Happy-happy dah dapat tukar balik kampung.

Aku jugak tercongok kat sini. Yang tukar tu pulak tak ada la reason kukuh macam aku. Just memang nak balik kampung. Kawen pun belum.


Mana la aku tak jeles. Sedih aje tau.


Duit simpanan memang tak ada la. Sebab abes buat tambang je. Bayar sewa rumah lagi.


Aku kesian kat Amir aje. Kalau abah dia kursus lama dah kena datang ke Shah Alam. Lepas tu orang lain hari-hari jumpa mak, dia dok berkepit dengan bapak dia yang keja pun shif tak tentu hala. Lama-lama emosi anak aku yang terganggu jugak.


Kesian sangat la tengok anak aku tu. :(:(:(



3 comments:

puterikurekure said...

amiys, kite sokong kalau awak nak amuk kat HQ tu. macam ayah kite dulu la..baru 2 bulan kena tukar ke KL, tetiba kena tukar ke JB lak. hangin satu badan oran tua tu. terus naik ofis HQ dia ngamuk ok!

terus bos dia slow talk dan pertukaran serta merta ditarik balek. awak kena wat camtu kot supaya diorang tau awak serius dgn hal ni.

aMiYs said...

puterikurekure - intan, tu la. bengang tau.. diorang bila kita tanya mula mcm mls nk lyn.. lepas tu jwb org lain dh tggu lg lama la.. ape la..

padahal hr tu bila call dia tanya dh hntr surat ke.. xde kosong la.. alasan apa.. masa tu alasan dah la tgh preggy.. pastu lak bleeding... confirm la diorg mmg x baca pun surat tu...

ikutkan hati mmg nak amuk dah ni..

i'm the girL said...

isk takde cara lagik kasar ke? ko g jumpe menteri ke hape ke.. tah pape kan diorang tuh.. sian ko babe
sian amer.. sian laki ko...