SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, June 3, 2010

Rasa kurang sihat

Salam n morning semua. ;)

Aku macam lambat sikit datang opis hari ni. Kelam kelibut dengan Amir yang time ummi dia dah bersiap cun melecun *cun ke? huhuh* tiba-tiba check pampers dia sudah yak yak lor.

Patut la baik aje anak ummi dok tak gerak-gerak. Selalu 1 rumah tu dia tawaf. 

Kena la ummi cuci dulu berak Amir sebelum pi opis.


Sampai hp pun tertinggal kat rumah ni. Hukhukhuk... Lunch hour karang kena balik la amik. Kot la tiba-tiba ada benda urgent ke.


Actually, aku rasa agak kurang sihat ni. Tekak dah mula sakit-sakit. Kepala pening-pening. Tanda-tanda nak demam je tu. Amir pun aku tengok dok batuk-batuk n hidung berair. Tapi semalam dia banyak buat-buat batuk sebab tiru housemate aku. Hahaha! Noty betul.


Mood pun kureng-kureng aje nak buat keja since kepala dah agak ke laut tune dia ni.


Perut pun memulas-mulas dari malam semalam.


Arrr....


I need a rest...




2 comments:

puterikurekure said...

makan panadol siap2 eh. nanti demam tu tak jadik datang.
:)

ejaMaria said...

wei... nko gi opis lambat, nak gi Ariani dulu ek... hihihiii...