SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, August 20, 2010

Telefon yang pelik

Fon ofis aku ni adelah amat pelik.

Bukan la pelik boleh berjalan atau ada tangan ke, mulut ke. Itu bukan pelik. Itu scary ok. Huhu..

Pelik sebab bila ada orang call je tetiba la bertalu-talu call lain nak masuk. Time aku tengah tak ada keja tak pulak nak bunyi.

Tapi bila dah start bunyi tu mula la. Tengah bercakap dengan orang lain mula la dengar bunyi call masuk.

Nak cakap dengan orang pun jadi tak selesa. Sebab dok bunyi tut tut tu kan. Dah tu tak berapa dengar la orang nak cakap. Suara orang pun jadi putus-putus.

Diorang ni ada instinct ke nak call aku pada masa yang sama? Hehehe.. ;p




3 comments:

myz ramz said...

hmmm...selalu jugak kena macam tu...time free xnk lak dia berbunyi...huhuhu...tapi kadang2 wat pekak je...blh gitu...?

lalink7 said...

mungkin la kan..hehehe
cutenye amir~
=))

aMiYs said...

myz ramz - sama la kita.. klu dh mls x jwb pun... huhu...

lalink7 - ye, mungkin instinct tu kuat.. haha.. tq ye.. :)