SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, August 19, 2010

My boy dah setahun.. Ummi love u so much....

Salam. Selamat pagi semua. :)

Alhamdulillah... Happy ye hari ni even nak happy sungguh-sungguh tu adalah sedikit kureng sebab orang yang aku happykan adalah jauh di mata.




Amir sudah cukup setahun hari ni. Tapi ummi terkilan sebab tak dapat ada dekat dengan Amir time Amir celebrate birthday hari ni kan. T_T

Tetiba mata aku berair....


Nanti aku update lain ye. Teremo tetiba. Sob.. Sob...




2 comments:

@e_da said...

sabar ya amiys... happy birthday untuk amir.. auntie doakan amir sihat2 dan jadi anak yg bijak bila besar nanti.. ujung minggu ummi balik amir celebrate k... muahhhh untuk amir

zee nazeri said...

Happy birthday to Amir..
Umi Amir jgn cedey2 k..
Be strong, Amir tahu Umi dia sygkan dia sgt2..