SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, August 18, 2010

Hati-hati! Ingat Bulu Kambing, Rupanya BULU BABI!!!

Kegelian... Kegelian... Yeckkkkk!!!! Yeckkkk!!! Yeckkkk!!!

Aku dapat dari email n aku copy paste balik ke sini. Aku nak forward terus dari email tak boleh sebab pic tak keluar. So, bila pic tak keluar korang tak nampak la sebenarnya memang wujud babi berbulu ni.

Macam kambing biri-biri ok.

Hish... Mintak dijauhkan la kalau hasil bulu babi ni dibuat carpet, sejadah, kopiah semua tu. Agak-agak boleh beza ke bulu babi ni dengan bulu binatang lain??? Aku tengok sama je. Boleh menimbulkan kekeliruan. Nauzubillah....

Umat Islam kena lebih berhati-hati. Ni lagi satu agenda tersembunyi yang nak mempersendakan agama Islam ni.



Sheep or pig? The mangalitsa was bred from hardy Hungarian pigs (Bakonyi and Szalontai) crossed with the Šumadijas from Serbian. It is totally swine. It produces less meat then the naked pink pigs you're used to seeing, so it has become quite rare. Image credit: Dreamstime


Meremang tengkuk tengok gambar babi ni tau.

 

3 comments:

Zairie Husin said...

babi biri biri nie =)

my recent post:
MELAYU BABI | BUKTI 1 MALAYSIA GAGAL

|| a - j . E . E || said...

babi punye babi.. haha

ejaMaria said...

wah lepas ni babi hutan sure laris... dia pun berbulu gak.... haih... jahat tul diorg nih!