SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, August 11, 2010

Tekanan saat nak balik keja

Bukan sebab puasa aku tekanan ye.

Sebab sakit jiwa dengan HQ ni. Bengkekkkk je hati aku.

Ada function buat kat Ijok. N surat tu just untuk HQ. Tak ada pun hantar ke negeri. Function hari Ahad ni ek.

Lepas tu sebab semua stok malas nak pi sebab puasa diorang cckan surat tu kat emel aku. Lepas tu taruk nama aku sebagai orang nak pi. Aku dah kata aku tak boleh pi. Tapi konon buat syarat.

Kepala lutut ko buat syarat. Itu kalau bos aku tengok confirm la nama aku memang naik kena pi. Ahad beb! Ahad! Function pukul 1.30 smpi 4.30 ptg. 

Nyaris la aku nak mencarut. Pakal bulan puasa je wei.

Surat tu suruh HQ pi. Tapi dengan senang hatinya diorang tak nak pi bubuh nama aku la. Function pulak stok untuk non muslim yang pasti ada makan-makan n kitorang stok tengok orang makan je. 

Sakit hati weiiiii!!!!

Aku nak balik kampung la. Nak buka posa dengan husband aku, dengan anak n family aku. Agak-agak la korang family dekat-dekat ni. Pi la kejap. Balik rumah sah-sah memang berbuka dengan anak bini.


Bengang!


2 comments:

ejaMaria said...

ala... tak yah pegi... petang jumaat lusa nun... nko balik kampung je... kalau org lain tak nak pegi, buat ape nko pening2 pegi... dulik la...
kerja diutamakan...
anak dan suami didahulukan...
hehehe

aMiYs said...

ikutkan hati mmg xnk pi kak.. tp mesti bos suruh punya la.. lepas tu nnti mesti ckp kena berkorban la apa la.. bukan nak kesian...