SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, August 24, 2010

Nyut.. Nyut... Nyut...

Kepala dah nyut.. nyut.. nyut...

Hajat nak balik awal punah ranah. Sebab last minit ada orang mintak slide untuk meeting Khamis ni. Nak petang ni jugak pulak tu sebab dia nak submit kat bos.

Hmmm...

Dah tido tadi tak hilang jugak sakit kepala ni. Minyak cap kapak jangan cerita la. Bau dah menyengat kot. Huhuhu...

Nak makan ubat puasa la pulak. Tak nak la ponteng puasa. 

Arrr... 



1 comment:

puterikurekure said...

kita ni dari tadi dok hidu vicks. dahla tak puasa ni. awal2 lagi dah muntah2. tapi nak minum kat ofis rasa segan pulak. camno?