SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, December 10, 2009

Saya tak suka exam

Hui... Nak tertanggal tulang-tulang aku angkat beg nak pi kursus. Berat gila. Apa yang aku bawak ntah le.


Pukul 4 sat lagi baru gerak pi Genting. Ni aku kat opis. Tengok apa benda nak bagi budak-budak ni buat time aku tak ada nanti.


Karang aku tak ada diorang pun ikut la berpoya-poya. Ehhhh... Tak sesuai oke.

Aku kat Genting tu bukan bersuka ria. Dok menahan mata daripada ngantuk dengar ceramah ada la kot.

Lepas tu pulak hari last ada exam.


Sangat hate exam. Dah lama aku tak meng'exam'kan diri since abes belajar tahun 2006. Apa aku nak jawab camni. Dah lupa cara-cara nak exam. Hahaha!


Tolong la soalan jangan mencabar minda sangat. Tak reti aku nak jawab karang.




 

2 comments:

julietANNA said...

aik?exam apa pulak kak?
akak ni dah keje or still blajar.

AmiYs said...

julietANNA - udah keje dik.. hehe.. keje gomen.. biase la ade exam kan.. hahaha!