SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, December 15, 2009

Mati pulak

Aku la orangnya...

Yang akan membawa watak orang mati.

Memang hampes yo dapat watak tak memberangsangkan tu. Bagi la aku watak mencabar sikit. Watak nenek kebayan ada sakti ke? Boleh aku sumpah katak jadi ensem.



Huhuhu...


Kitorang ada dinner malam esok. Every group wajib buat persembahan. Dah la kitorang tak ada masa ni. Nak buat public speaking lagi.


Group kitorang decide untuk buat drama muzikal. Berlakon base on lagu. Lagu bertuah yang terpilih Apa Nak Jadi. Ala, lagu S.M Salim tu tapi versi Ali mamak.


Redha aje la.


Tapi sempat ke aku nak terbaring atas pentas tu.

Motif ko nak terbaring atas pentas???


Dah kata berlakon mati kan. Director nak suh aku tergolek dog atas pentas la eksen-eksen orang mati siap nak kelubung aku bagai.


Hoh!


Last-last aku tukar idea. Aku buat muka lidah terjelir aje la.


Heeee... 


Kita tunggu esok je. Mana tau lepas ni aku boleh feeling-feeling artis pulak kan.


Wakakaka!









4 comments:

Isma said...

Lepas ni leh arr jadi actress :)

paatz said...

salam

hoho,best lagu versi ali mamak.nak pecah perut tahan gelak..

timtim said...

klu jelir lidah, kang meleleh pula air liur tu

AmiYs said...

isma - aktres kat rmh aje le.. haha..

paatz - tu la.. bkn nak berlakon karang.. nk gelak aje..

timtim - hahaha! kena bawak baldi lak la tadah air liur.. hehehe..