SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, December 8, 2009

Jom teman aku

Aku kat rumah.

 Tak keja ke?


Tak. Aku nak pi klinik. Semalam macam kucing nak beranak aku dibuatnya sakit punya pasal.


Kejap ke hulu. Kejap ke hilir.


Nak makan pun kunyah guna gigi depan. Dah macam lembu. Huhuhu..


Dah la tak ada pain killer. Aku tibai makan panadol actifast tu 2 biji terus. 


Hilang terus sakit gigi aku. Gusi pun dah tak bengkak. Mujarab pulak. Hehehe...


Terus hari ni aku nak pi cabut gigi. 


Isk... Ngerinya.


Aku paling tak suka cabut gigi. Horror.....


 

3 comments:

Sharinginfoz said...

yalah memang horror kan cabut gigi

Lovely Emy said...

hehee, kita pun xsuka jumpa dokter gigi..

takuttt..

AmiYs said...

sharinginfoz - horror time nak kena bius tu.. huu...

lovely emy - x suke since kecik.. tu psl gigi akak nih berterabur.. hehe...