SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, December 15, 2009

Jantung gugur ke bumi

Ok, siapa boleh dengar jantung aku ber dag dig dug sila angkat bulu roma.

Wahai kawan-kawan, aku tengah ketar lutut macam kan la nak kawen lagi sekali.

Sobabbbbbbb...



Kejap lagi aku nak berpublic speaking.


Tulun! Tulun!


Macam la tak pernah berucap depan orang kan. Ni pun orang lain dok ke hulu ke hilir depan aku menghafal teks. Aku pulak selamba katak nak bergoblog lagi.

Eh, boleh tak diorang ni jangan buat aku nervous sangat. Ngeri betul aku tengok orang dok berzikir menghafal depan aku ni.

Huuuuuu... Rasa nak tercabut jantung dari dada ni.



3 comments:

ezzati said...

Hehe..gud luckk..x dengar la lak bunyi jantung tu :)

GhOsToNe said...

hahaha...

sabar2!!

chaiyok2!

AmiYs said...

ezzati - tq.. hehe.. dah lepas pon.. yeeaaayyy!! :D

ghostone - tq gak.. dah success berckp td.. heheh..