SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, December 31, 2009

New year is coming

New year esok.

Macam biasa, kalau tahun baru masing-masing berebut la nak berazam kan. Aku kadang-kadang datang mood nak buat azam tu macam-macam ado. Kalau tak ada mood terima kasih aje la Jenab.

Disebabkan pagi ni aku datang awal ke opis even gusi masih sakit sepoi-sepoi bahasa jadi aku pun nak buat azam baru la. Boleh gitu? Hahaha!

  • Mau berjimat cermat. Menyimpan untuk masa depan. *semalam baru beli sehelai baju. perkembangan bagus ke tu? wakaka!*
  • Nak berbisnes. Sekarang on da way. Nanti aku jom hebohkan kedai aku. Akekeke! Mau jadi usahawan berjaya.
  • Nak pindah Penang!!! Gigih mencari jawatan kosong yang boleh mencelah kat sana.
  • Eden nak kuruskan badan yeeee... Berat saya udah 65kg. Nak beli baju yang berkenan semalam pun macam sedih-sedih aje sebab nampak besar gedabak dah aku ni dengan lemak tersentil sana sini. Cis!

Banyak lagi la. Lupa pulak. Hohoho.. Nanti ingat aku tambah. Nak siapkan keja sat sebab petang ni mau pulang ke kampung.

Oh, lagi satu. Happy birthday to my fren ALLY. Sori yang. I sangat ngantuk semalam lupa la nak wish kamu. Tapi dah wish dalam blog ni ok tak? Glamer tau. Akekeke! Sepak pungkoq tu baru tau.









1 comment:

Allylicious said...

wahahahaha..kamu dimaapkan...tenkiu babe for besday wish yg di publish di dlm blog glemer kamu ini!!!