SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, December 7, 2009

Aku selebriti sekarang :D

Aku feeling-feeling YB hari Sabtu lepas. Hahaha!


Kena sambut siap dapat corsage semat kat baju. Kaler purple lagi gitu.


Aku ingatkan taklimat tu aku kena buat presentation macam biasa aku buat kat opis. Gigih la aku buat slide kasi cun.


Sekali diorang suruh aku berucap dekat rostrum. Huhuhu..


Menitik peluh jantan betina aku. Tak pernah-pernah aku bagi ucapan ni k. Public speaking aku memang hancos...


Aku pun tak tau apa yang aku cakap. Diorang cakap ada masuk berita TV1. Muakakaka! Eh, siapa-siapa ada tengok berita TV1 tak? Ada nampak aku tak? Hahaha!


Tiba-tiba rasa macam selebriti sebab masuk TV.


Sesiapa nak autograph aku?



Hahahahaha! Kembang kempis vontot seketika.

6 comments:

zee nazeri said...

Wah!!Amiys..Nak auto..hehehe

AmiYs said...

zee - hahaha.. sile2... perahsan artis dah nie... :D

Misbehave said...

hahaha tula, x sia2 u maki2 sbb kena present kan.

kan da masuk tibi =p

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ok ar tu..dari tak terkuar kata..


boleh panggil press lah lepas ni..hehehe.. wat press conference..

AmiYs said...

azrina - hahahha.. main tibai aje ckp.. mcm ulang2 benda yg sama jek..

misbehave - xtau lak sampai masuk tv.. hehehe.. tetibe rase glamer padahal xde org perasan pon.. :D

حسن دان عزتال فضله said...

bila nak masuk sehati berdansa? :)