SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, December 23, 2009

Gigi aku ni sayang sangat dengan tuan dia

Aku baru masuk opis. Saje nak buat perangai. Boleh macam tu?

Tak la. Tadi aku pi klinik. Aku ada appointment nak cabut gigi. Dah 2 minggu buat appointment tapi tak pi sebab kursus minggu lepas tu.

Pi tadi sekali tak boleh cabut jugak. Adei la...

Sebab doktor kata gusi ai bengkak lagi. *gigi aku ni tak sanggup berpisah dengan aku kot* Doc kata boleh aje kalau nak cabut. Tapi takut bius tak lut n aku akan sakit lama.

Hoh! 

So, dia bagi option. Mau cabut jugak or tunggu gusi dah tak bengkak. 

Pasti la option ke 2 yang aku pilih. Tak koser la aku nak menanggung sakit lama-lama. Karang jadi isu lagi kalau aku cuti kan. *saje je jeles cuti aku banyak. Gampang!*

Aku ingat tadi kalau lepas gigi tu kena cabut aku nak pi opis jugak. Aku kan pekerja cemerlang, gemilang dan temberang. Wakakaka!


Sekali tak boleh cabut lagi daaa.... Dapat la time slip saje.


Ok la tu kan.


N dapat ubat lagi berkoyan. Kena abeskan lagi. 


Huuuuu...





5 comments:

Sharinginfoz said...

hmmmmm memang malas le nak pi klinik gigi.... he he he... boleh tak pindah saya punya link di bawah suka baca N jenguk......

something is special... thanks...

puterikurekure said...

saket gigi? memang sakeetttttttt tak terhingga!

sabar ek. tunggu gusi tak bengkak lagi ok. kalau rasa2 gusi tak saket sangat, maknanya gusi dah kurang bengkak la tu.

ezzati said...

mmg xnk berpisah gigi tu..hehe

Jasfyra said...

kesiannya dia sakit gigi..sabar ye

re - tula..besh kan sup ani utara :)

AmiYs said...

sharinginfoz - x suka ke klinik gigi.. huhu.. dh pindahkan dh.. :)

puterikurekure - sakit gigi slalu bwk ke kepala.. tu yg nk cabut gak tu.. x sakit dh tp gusi la bengkak lg.. dh x leh cabut.. isk..

ezzati - gigi tu syg tuan dia.. haha!

jasfyra - huhuhu.. xleh sbr ni.. nk cabut cpt2..