SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, December 9, 2009

balik awal today

Dah nak balik. Yeaayyyy!!!

Menggelupur dah aku kat opis ni.


Balik nak kemas baju. Tak masuk opis seminggu. Kursus pun kursus la. Hahaha!




Rindu la kat Amir. Minggu lepas kan tak balik.


Abang Misai cakap Amir dah boleh meniarap.




SEDIH.. T_T




Ummi tak dapat jadi orang pertama tengok Amir berjaya meniarap. Time balik hari tu pun Amir dah tersenget-senget badan dia tapi tak boleh nak meniarap lagi. Last-last dah penat dia marah. Hehe...


Sweet sangat anak ummi ni.




Cepat la 17hb. Nak balik kampung.... 





3 comments:

ezzati said...

alala..sabar2..nnti umi dpt la tu jmpa amir..ummi tgk amir time dia leh ckp trus.. :)

JIVEBUMZ said...

sabar yer umi...

neway salam kenalan

sy link blog awak k :)

AmiYs said...

ezzati - huhu.. skrg pun dh suke brckp tp x fhm je apa dia ckp.. hehe

jivebumz - salam kenalan jgk.. link kamu juga ye.. tq.. :)