SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, December 11, 2009

Moh bersenam

Morning alls....

Pagi aku bangun hari ni. Kagum.. Kagum..

Bangun sebab sakit perut coz kawan baik dah datang n for sure bangun untuk senaman pagi.

Tapi aku join senaman ringan aje. Lari segala macam mak nenek lompat bintang aku tak join. Karang ada yang terbuai-buai perut aku kat situ.

Jadi aku cuma menjadi photographer tak berjaya amik gambo orang dok bersenam n kabus pagi kat genting.

Genting dah tak sejuk sangat sekarang. Setakat pagi-pagi aje berkabus. Masuk tengahari hilang la kabus tu. 


Nampak tak kabus tu



 

Ok la. Aku nak bersiap. Tata!







2 comments:

ezzati said...

mmg pagi btul ni..cahaye pn x kuar lg..hehe :)

AmiYs said...

ezzati - tu la.. x nmpk cahaya lg.. hehehe...