SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, December 21, 2009

entry emo gila khinzir

Supposely cuti adalah hari untuk kita menenangkan fikiran dan ceria-ceria di samping keluarga.

Betul?

Bagus... Betul adalah jawapan yang tepat. 10 markah untuk pasukan biru. Ewaaahhhh! Ewwwaaaahh!!! *terus feeling-feeling Kak Engku*

Tapi aku pelik. Tiap kali aku bercuti memang la sangat tak aman lagi mendamaikan.

Pagi tadi dapat sms staf aku lagi.

Dia kata bos angin pasal aku selalu tak masuk meeting. Eh, apekehalnya???

Aku kan memang tengah cuti. Kalau nak kira since aku abes cuti bersalin baru berapa kali bos wat meeting. 

Yang aku dok tercatuk kat opis time meeting sampai tengah malam tu tak nampak pulak. Orang lain yang memang selalu tak masuk meeting padahal ada je kat opis tak nak tegur pulak. Apesal senah oiii!!!


Memang bengkek la hati aku ni. Bernanah-nanah dah.

Korang tak rasa macam mana jauh dari family senang la cakap.

Meh, aku doa korang kena macam tu pulak. Nak ke?

Kan aku dah emo.

Tambah emo bila aku tengah bengang tak sengaja termarah laki aku. Dah dia pulak nak merajuk.

Ish...

Aku sangat emo la hari ni.

 

3 comments:

ezzati said...

teruknyeee...sabar2..nnti stu ari nnti msti durang sedar gak..

zee nazeri said...

Alahai..ciannya kt abg misai..
dh la jarang jumpa, bila jumpa merajuk lak..sabar Amiy

AmiYs said...

ezzati - diorg tu sdr kejap je.. nyampah.. ayat paling bagus 'berkorban la sikit'.. cet...

zee - xtau la smpi bile leh sbr ni..