SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, December 14, 2009

Public speaking esok ni

Sticky mode untuk mencari idea.. Hehe..



Esok dah mula public speaking.

10 orang yang mula dulu but nama aku belum masuk senarai lagi but the list goes on la kan.

Nak menceceh tajuk apa ni?

Korang ada idea tak?

Boleh cakap dalam bahasa melayu aje. N tajuk adalah bebas.

Aku dah la tengah blur ni pasal perut asek meragam aje. 

Masa untuk public speaking adalah 5 minit sorang.

Tolong bagi idea plizzz... 


8 comments:

@e_da said...

amys cari majalah cari tajuk yg ada info menarik.. dulu ida baca artikel tentang jarii.. kalau penyampaian menarik ia akan jd menarik gakk heheh gud luck....

paling tak suka kan public speaking nih...

♥akukahmilikmu®♥ said...

bosan la public speaking..sib bek tk penah lagi kena public speaking..

AmiYs said...

ida - thanks ida.. tu la.. blur2 je ni.. x suke btul public speaking ni.. huhu..

akukahmilikmu - ye.. paling x suke public speaking tp kena buat jugak.. waaaa...

ezzati said...

kena public speaking??waaa..citer pasal blog laaa.. :)

AmiYs said...

ezzati - ok gak tu kan.. cite psl blog yg menarik... hahaha!

ezzati said...

aar..yg bole jd contoh ke.. :)

Tak Lawak said...

macam mana dgn public speking tu ? ok ke ko ?

AmiYs said...

tak lawak - blum smpi turn lg.. huhu.. dap dup jantung ni..