SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, December 7, 2009

Korang ada dapat emel dari twitter macam aku tak?

Aku tak pernah lagi menjebakkan diri dengan menatang twitter ni.




Tapi aku selalu la pulak dapat emel kata ada orang memfollow aku macam kat bawah ni. Musykil di sini... Hmmmm...



 Sila klik agar dapat membesar bagai johan




Korang pernah dapat tak.




Itu emel ajak join ke apa benda?


Gaya emel macam aku dah ada account twitter pulaknya. Tapi aku tak pernah la pulak register lagi.





Aku ni bengap sikit bab twitt-twitt ni.


Ada sesiapa buleh tolong explain kat mokcik tak?











3 comments:

ezzati said...

mksdnye..dia follow u lor..apa u tulis nnti dia leh bc.. :)

AmiYs said...

ezzati - hmm.. tp x pnh la join twitter ni.. register pun idak.. cane org leh follow lak.. huhuhu... web twitter lg la x pnh masuk...

benz said...

aku penah dpt. masa tu pun lom ada acc twit tu. aku xtau cane dia leh follow aku. nanti kang bile ko buat acc twit, secara otomatiknya org yg rekues2 tu jd follower.
gitu la lebih kurang