SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, November 20, 2009

Tengok tv tapi tutup muka. Baik tak payah tengok.

Siapa tengok cerita Jangan Tegur yang serial drama kat TV3 semalam?



Aku ni memang gagal sikit bab tengok cerita seram ni. Part tak seram pun aku tutup mata dengan tangan tapi ada hati jugak nak tengok cerita hantu.


Tapi cerita semalam tu memang vudus la aku dibuatnya. Takut oke.


Dah la aku tido sorang.


Tak pasal-pasal aku tido tak tutup lampu.


Tapi nak tengok lagi la minggu depan. *kalau ada orang teman la*


Hehehe...



4 comments:

Suliana said...

aku x pernah tgk cite hantu since pregnt..dulu berani, tapi skrg, dah jadi penakut gile..aku sempat tgk intro je smlm, tu pun dah mcm2 gmbr hantu kuar..hampeh, terus ttp tv..

Mak Su said...

alamak... sama ler ngan maksu, nak tgk cerita seram, tapi dok cover2 ngan bantal ler, nyorok belakang hubby ler .. :)

AmiYs said...

suliana - hahaha.. aku ni pon penakut gak tp nk tgk gak..

mak su - hubby xde.. klu x mmg nyorok blkg dia la.. hehe...

hans said...

hahhha
bukan seram pun