SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, November 25, 2009

Dah dapat apa yang i tunggu-tunggu

Baru aje balik dari Jusco Bukit Raja. Jumpa Mummy Qis amik cloth diaper yang aku order tu.


Cabut kejap dari opis. Drive laju-laju ni ke Jusco. Sian Qis tunggu lama. Sorry ek Qis. Ramai sangat orang call tadi. *bajet glamer la tu orang ramai call*


Orang call tu ada la sebab musababnya. Aku kan kaunter pertanyaan. Hahaha!


Ikutkan hati yang tengah menyetan ni memang aku nak cabut aje wayar telefon tu. Senang, aman damai sikit hidup aku nak buat keja. Tapi cannot la wei. Karang bos aku detect mati aku. Jadi, jawab aje la dengan hati tak berapa nak ikhlas ni.


Aku cuti start esok sampai hari Ahad ni. Kalau rajin jenguk-jenguk la sini ek. Nanti aku jenguk korang pulak. Don't worry. ^_^


Mau siapkan keja sat. Lepas tu challo. Dah cakap dengan bos nak balik awal sikit. Bos dah bagi green light.


Sebelum bos tukar fikiran harus pantas siapkan keja. Hehehe!






4 comments:

izzahazfar said...

balik penang...?jom..jalan umah..hehehhe penang kat mana mmiey?

AmiYs said...

izzah - penang kat tmn guar perahu aje zah.. hehee.. zah kat mana lak..

izzahazfar said...

sila jemput ke rumah...zah dok kat mengkuang titi ajer....satu jalan ajer kita ni...

cik EPAL said...

cepat siapakan kerja! ;)