SaYa SayaNg AnDa :)

Sunday, November 22, 2009

Macam ni ok ke?

Ok, aku dah ubah blog ni jadi 3 column.


Amacam? Ok tak?


Banyak lagi benda aku nak godek sebenarnya. Tapi nanti la dulu. One by one ok. *ayat di sebaliknya adalah malas.hikhikhik*


Macam mana aku buat jadi 3 column ni?


Thanks to Ceera yang buat tutorial pasal benda alah ni. Aku pun try godek-godek semalam. Menjadi dengan jayanya.


Nasib baik tak huru hara. Kalau tak menangis la hilang segala link. Huhuhu...


So, pada sesiapa yang rasa nak buat 3 column tu tapi ala-ala jahil macam aku sila rujuk di blog Ceera untuk maklumat lanjut. *skemanya ayat* Pastikan korang follow macam yang Ceera dok soksek kan. Pasti menjadi. Kalau huru hara den tak campur haaa.. Ekau tanggung la sendiri. Hehehe...


Dalam blog Ceera macam-macam tutorial ada. Eh, aku promote blog Ceera ni. Hehehe... Takkan la korang nak aku jadi cikgu buat tutorial gak kot. Hahaha! Tapi kalau ada yang mau bertanya silakan. Tak baik tau kedekut ilmu ni.


Eh, ok la. Aku tak mandi lagi ni dah ngadap blog. Wakakaka! Nak mandi ni. Papai..





4 comments:

Sharinginfoz said...

rasanya ok aja....

@e_da said...

ida dah try buat berkali2 tak jadi... haru............... link hilang lak tu ntah apa yg tak kena ntah... huhuhu

Signorina Syima said...

pada pendapat aku kan... background ko tu ko ubah pada kaler yang pudar... sbb nak membaca adalah amat payah... tak pun cari yang plain kaler...

AmiYs said...

sharinginfoz - hmm.. ok ek..

ida - hehehe...ni pon tawakal aje ni.. nasib baik ok..


syima - tu la, aku yg tgk ni pon pening lalat gak.. hehe.. nk survey background x menyempat2..