SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, November 24, 2009

Pinggan besar

Lunch tadi makan ini.....


Big Plate Steak


Terliur tak? Hahaha!


Mentang-mentang dah gaji. Makan besar ko ek. Tengah bulan karang makan megi je la.


Staf aku tadi, ajak aku makan kat Big Plate. Mengidam nak makan steak. Aku yang baik hati ni temankan aje la.


Teman-teman pun kena la makan jugak. Takkan aku nak tengok aje, ye tak? Perut pun lapar.


1 set tu harga dia RM25. Tapi memang berbaloi-baloi la. Penuh dengan sayuran macam-macam kaler gitu. Sedap pun sedap.


Kenyang perut aku. Alhamdulillah.


Balik karang housemate aku ajak makan prosperity burger lak. Hahaha. Melantak aje la keja aku.


Apesal semua orang mengidam nih?


3 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Huhuhu!!! Lama tak makan kat Big Plate... Kedai tu masih di Kampung Melayu Subang ek??? ::.

AmiYs said...

Mrs Mondok - Yup.. still kat kg melayu subang tu... sedap ooo.. hehehe...

911 said...

wah... sodaaap tuh..
*sedang teliur nihh