SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, November 5, 2009

Hari ni aku bermekap anggun ayu bagi bos tak marah aku dalam meeting

Pagi ni aku ada meeting. Meeting aje kan. Macam tak ada benda lain aje dalam life aku ni. *ayat nak kena sepak*


Pagi-pagi tadi masa pi keja darah aku dah menyirap. See! See! Hari ni pun dimulakan dengan angin 1 badan. *apa kena dengan ko ni haaa???*


Aku dah la lambat nak pi keja. Lambat sebab ngada-ngada hari ni tetiba rasa anggun ayu terus nak bermekap bagai. Aku drive sepenuh hati la. Boleh kat tengah-tengah jalan tu ada budak 2 orang ni naik basikal dari tepi jalan terus pi tengah jalan dengan tak tengok kiri kanan.


Korang nak mati ke apa weh??!!


Aku dah la drive laju nak mati. Dah tetiba lak kena hon orang n tekan brake serentak. Macam mana aku boleh buat macam tu aku pun kagum jugak sebab selalu kalau dah tekan brake aku susah nak tekan hon. Hahaha!


Budak tu pulak boleh dok tersengih-sengih tengok muka aku dah macam singa ni. Apa, muka aku ni tak cukup garang ke?


Kan ke dah memusnahkan mood pagi aku yang nak kena masuk meeting dengan muka bermekap ni dengan harapan bos tak marah sebab aku nampak ayu. *sila hempuk kepala aku. nguahaha!*


Adoi la.... Malas gila nak present dalam meeting ni.....




2 comments:

iNtAn aIzaN said...

warh..tgh2 ayu2 nie jgn marah2 tau :)
nanti hilang seri
hehehe...

erm, tapi kesian amiys
jahat sungguh siapa yg curi tue
Ezan kat opis nie pun slalu hilang barang
dah tulis nama pun same :(

AmiYs said...

ezan - ahahaha... nk mrh pon xleh sbb mata berat dgn maskara..

mmg bengang la dgn org yg reti amik x reti nak pulang ni... huhuhu... tulis nama pun xde maknanye kat opis ni.. hilang jugak...