SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, November 19, 2009

Kebetulan

Dok selongkar folder dalam pc ni tiba-tiba terjumpa pic ni....






Siapa ni?


Oho.. Budak ni aku kenal dalam tren masa nak balik Penang.


Tengok muka macam kenal la. Macam baru aje aku nampak. Tiba-tiba budak tu tegur aku,


'U yang naik tren minggu lepas tu kan?'


Terus kepala otak flash back time naik tren nak balik KL. Budak ni duduk sebelah aku la masa tu.


Aku ni kalau dah naik tren memang tak ada nak bermesra alam dengan orang sekeliling. Terus membongkang tido. Huhuhu...


Time nak balik Penang tu kebetulan naik tren yang sama jugak n duduk sebelah menyebelah again. Hahahaha!


Budak tu balik KL sebab tempat dia belajar cuti seminggu.


Dik, kalau ko baca blog akak ni contact-contact la. Hahaha!


Aku snap pic tu diam-diam je. Ko jangan saman akak pulak tau dik. Nama pun aku tak ingat. Sadis la aku ni.


4 comments:

akhatam said...

Berkunjung kawan.. salam knal aja..

AmiYs said...

akhatam - salam kenal.. thanks 4 visiting my blog..

Signorina Syima said...

kenapa minah tu macam aku dari belakang??

AmiYs said...

syima - hahaha.. ye ke? adakah ko orgnye? jeng..jeng..