SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, November 24, 2009

Best kan kalau dapat sambung tido time hujan ni

Pagi ni sangat sejuk ye sebab hujan. Rasa macam nak tarik selimut sambung tido je. Bangun pun lambat. Pukul 6.45 baru terhegeh-hegeh pi toilet. Nak siram air kat badan pun tak sampai hati. Sejuk la senah weeehhh....


Kat opis ni pun macam tak ada orang je pagi-pagi ni. Semua orang sambung tido kot. Aku je yang mulia datang keja. Hahaha! Perasan sudah.


Lusa aku nak balik. Yeaayyy!!! Jumpa budak debab Amir. Jumpa abah Amir jugak. Auuuwww!!! *blushing tetiba*


Rindu tau kat laki i. 2 minggu lepas aku balik dia pulak pi outstation kat Terengganu. Esok baru dia balik Penang. Rindu dendam kesumat nih. Hahaha! Gatai hang nih. *bang, tak ada ole-ole dari Ganu ke? huhu.. Ole-ole menda banjir-banjir nih*


Aku nak siapkan keja sat ek. Karang-karang aku sambung merepek.


Bubbaiz...


5 comments:

Sharinginfoz said...

memang best dapat tidur hujan2, sorry nak tanya, apsal setiap kali nak comment kena verify, tak perlu le....

zee nazeri said...

Amiys, jgn wak balik ole2 kepok lekor sudah, kilang kepok byk dh tutup, taun..

AmiYs said...

sharinginfoz - hehe.. saje je nak suruh exercise jari..


zee - hoh.. ye ke? klu cik abg bwk balik tengok aje la.. huhu..

Ayu said...

rainy is the best time to sleep...

AmiYs said...

ayu - tepat sekali.. hehehe...