SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, November 17, 2009

Bz n idea tarak





Selamat pagi korang. Macam bagus-bagus aje tepek gambo dengan Fahrin tu kan. Huahuahaua!


Siapa-siapa yang masuk blog aku ni jangan la muntah sebab masuk-masuk aje terpampang muka aku sebagai mukadimah. Hahaha!


Aku tengah tak ada idea ni. Bz sangat oke. Lusa nak meeting. Meeting dengan aku memang tak dapat dipisahkan. Ceh...


Dah la minggu ni tak dapat balik. *sedih* Tiket abes pulak. Memang mengundang kemurkaan betul tau kaunter tiket keretapi ni. Siapa suruh jual tiket tak tinggal untuk aku. Aku ni regular customer tau tak. Aku bakar kang. *emosi terlebih*


Tu aku dengan Fahrin tu masa aku ada meeting kat Tiara Beach resort PD. Time tu baru lepas nikah. Hahaha! Tak sempat aku nak ngorat. *berangan*


Eh, ye ke baru lepas nikah. Masa tu bulan puasa. Eh, belum nikah lagi u. Hehehe. Lupa pulak kan dah tua-tua ni.


Eh, ok la. Aku nak buat keja yang dah menimbun macam everest tu. Karang bos terjah bilik aku karang harus lah aku tengah berblogging pulak.


Papai!


2 comments:

Sharinginfoz said...

cayalah dapat ambil gambar ngan fahrin. anyway ur ads tidur, tak bangun lagi ya...

AmiYs said...

sharinginfoz - haha.. biasa aje tu.. saje tergedik nk brgmbr ngan artis.. tq sbb jenguk..