SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, November 9, 2009

Produk kecantikan mana yang baguih dok ada?

Banyaknya keja... Macam aku sorang la yang banyak keja kan. Hehe...


Eh, korang-korang yang wanita ni kan. Aku nak tanya sikit la.


Korang guna produk kecantikan apa ek?


Aku tengah dok survey-survey produk kecantikan ni.


Muka dah macam tar jalan aje rasa. Bergerutu sana sini. Huuuu... Dengan kulit yang oily boleh buat goreng nugget. Isk.. Isk.. Isk...


Aku dengan housemate aku yang 2 orang tu dah macam tertarik la pulak dengan produk Tia Amelia ni. Sebab member aku ni kata kawan dia guna Tia Amelia kulit dia sekarang mulus tulus dah.






Haruslah kan aku pun tergedik-gedik nak muka tulus mulus jugak. Terpengaruh dah ni. *sila kembalikan aku ke alam realiti*


Perempuan mana tak nak kulit halus mulus kan.


Siapa-siapa yang dah try produk ni? Amacam? Ok tak?



6 comments:

mamaelly said...

hehehe elly dari dulu...erm dari umur 13 tahun sbnrnya pakai FAIR & LOVELY...tak pernah tukar2...ada kadang2 teringin nak pakai brand lain tp tetap cari fair n lovely balik..hehehe

AmiYs said...

elly - pnh gak la pakai fair n lovely tu.. mmg nmpk hasil gak la, dari hitam gelegam skrg dah cerah sket... hehehe... tp skrg x pakai dah...

benz said...

aku pakai tia tu. x igt dh bape bulan. tp baru jgk la sbb aku pakai natasya mcm xde kesan. tia ni kalo ko gigih pakai yg malam punye mmg bleh cerah la. pehtu dia x menggelupas.
tp, kalo ko tguk aku mmg xde kesan la. acik pemalassss uols~! :))
ade sikit2 je la. terang sket kot muka kalo nk banding ms pakai natasya.

marilah, ayuh membeli tia amelia! hehee..owh, lg satu aku beli RM63 aje. murah kan? cari kat wanitamelayu.com kalo x silap. ada ramai dealer tia amelia. kalo ko nak nanti aku bagi link akak tu. if ada promo tu murah lagi lah.. dia post aje guna kurier.

AmiYs said...

benz - hooo.. ye ke? kene gigih la klu camtu... sila2 bg link pd aku yg kemaruk nak jd cun nih... nak yg murah saje.. hauhauahau...

Signorina Syima said...

aku tak percaya la kosmetik2 ni... menipiskan ozon kulit muka... hahahah

tgk kulit la.. kalau kulit tu tahan ko bedal je la tia amelia... gf adik aku pakai makin teruk plak kulit dia...

AmiYs said...

syima - erk.. ye ke? klu pakai jadi teruk rugi plak... huuuuuu...