SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, September 1, 2010

Tak boleh buat keja sebab sistem K.O

Sistem tak boleh bukak. Aku nak buat keja pun stuck. Nak bukak guna broadband baru perasan yang broadband tak ada dalam handbag.

Huuuuu... Tertinggal kat kampung kot. Ke tercicir mana-mana tah. Adessss....

Dah la keja berlonggok nak kena siapkan. Nak buat slide meeting lusa. Semua dah terbengkalai. 

Terpaksa la mengadap blog. Ehehehe... Terpaksa kah? ;p;p;p

Mintak la laki aku balik keja karang nampak broadband atas meja. Kalau tak ada jenuh nak selongkar beg pulak ni. Beg dah la antik. Poket tepi ni koyak. Bubuh kunci kereta ke, kunci rumah ke confirm la terseluk-seluk kat layer lagi 1 tu.

Kalau time balik tu kritikal nak terkencing memang terkepit-kepit la depan pintu cari kunci. Hahaha!

Jadi boleh la mengupload vids Amir bertatih kejap lagi. Lalala~~




2 comments:

puterikurekure said...

beb, duit raya 500 tu dah masuk kan. sila beli beg baru eh. beg yang koyak layer nya amatlah membimbangkan.

:)

aMiYs said...

intan - hehehehe... tgh pikir nk bli gak ni... ahahhaa...