SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, September 16, 2010

Selamat Hari Raya Part 1

Salam :)

Selamat hari Raya semua. Hehehe.... Dah seminggu raya baru reti nak wish. Sungguh tak patut. Huhuhu.. Korang rindu aku tak? Agagaga ;p;p;p

Aku cuti lagi la. Seminggu ok. Eh, bukan. Lebih seminggu. Petang Selasa minggu raya tu aku dah selamat cabut lari dari opis n bertolak balik Penang. Nasib la bos cari pun. Ada aku kesah?? Hahahaha! Sabtu ni baru aku balik Shah Alam.

Sebenarnya keluar dah awal. Tapi pukul 3 baru masuk hiway. Sebab adik aku yang sorang tu hegeh-hegeh baru nak amik beg kat rumah sewa yang jauh bebenor melencong dari hiway nun. Lepas tu adik aku yang jantan sorang tu nak jumpa awek dia. Geram tapi sabar je la.

Aku drive sampai ke Bukit Gantang. Ada la stop kejap kat Tapah beli kfc konon untuk berbuka. Perancangan awal bagi mengelak sesak kat RnR. Dasat tak perancangan aku. Hahaha! Padahal tekak tu ngada-ngada.

Kat Bukit Gantang stop lagi sebab gigi aku yang sakit tu berdenyut balik. Gila ko nak drive macam tu. Tangkap ke kepala dia punya bisa. So, aku suruh adik jantan aku tu drive. Aku dok sebelah tapi jadi co pilot kuat membebel. Mesti menyesal sesapa amik aku jadi co pilot. Wakaka...

Jalan tak jammed pun. Tapi lepas aje tol Juru jalan memang sesak la. Heeee... Stress tetiba walaupun jadi co pilot. Kalau awal sikit memang sempat berbuka kat rumah. Tapi sebab pukul 7 still kat atas hiway kat Prai maka berbuka la dalam kereta. Semua pulak stok-stok tak reti nak queue. Main lalu je ikut emergency lane tu. Macam korang je la posa kan.

Eh, nanti aku sambung la. Sakit perut la pulak. Hahaha.... Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin ye kawan-kawan. :):):)





1 comment:

Kyuubi_85 said...

slmt hari raya gak pd tuan tanah :)