SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, September 2, 2010

Tak ada yang dapat ke?

Salam pagi Khamis. :)

Berbaju batik orang gomen hari ni. So, kalau nampak kat shopping kompleks orang pakai baju batik merayap time ofis hour tu orang gomen la tu. Hahaha!

Dekat Putrajaya cannot aaa.. Kat Alamanda sana ada spy JPA oh. Korang nanti glamer pic kena snap lepas tu sampai kat KSN. Ayoookkkk... Tak tau....

Aku nak kena siapkan slide untuk meeting lusa. So, hari ni mungkin kureng update. 

Pasal no bertuah 29999 tu still tak ada yang emel aku. Tak ada orang dapat snap ke? Apekah no tu terus melompat ke no 30000??? Pelik bin ajaib tu. Hahaha!

Aku tunggu k. :):):)




1 comment:

SyUhAdA said...

wat la no len plak..hehe~