SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, September 28, 2010

Lipas dalam handbag!!!!!

Yeeeee.....

Ada lipas dalam handbag aku. Apekah????

Tadi aku nak cari straw nak minum air mineral aku rembat time meeting semalam. Beg aku ni beg doremon sikit. Semua benda ada dalam tu. Hahahaha! Nasib baik la aku tak gagau je macam selalu aku buat.

Tengok-tengok elok je si lipas tu dok kat barang paling atas dalam handbag aku. Tadi aku tak zip. Maybe baru masuk la tu. Cis betul tau.

Aku dah la tengah tak ada mood. Ko pulak boleh ada dalam beg aku kan lipas. Memang selamat la aku campak handbag tu. Aku teraburkan semua barang. Mencicit lari tepi kotak kasut. Terus bangggg!!! aku himpit kotak kasut tu ke dinding.

Tapi masih gagah perkasa lipas tu lari. Even dah agak terhoyong hayang. Pandai pulak cari jalan keluar ke pintu bilik aku.

Hoh! Apesal nak bergurau senda dengan aku haaa lipas?!!!

I hate u lah!!!





2 comments:

|| a - j . E . E || said...

ko konfiden ke lipas tuh baru masuk? hahah tah2 da beranak pinak tuh.. g kemas beg tuh... cepat2.. :p

aMiYs said...

ajee - cet.. baru masuk la.. aku dh check.. xde telur lipas oke dlm beg tu.. huhuhu... keji tau lipas ni..