SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, September 2, 2010

Baru nak feeling raya tetiba hangen 1 badan

Siap dah buat slide. Tapi figure miskin menaik menyebabkan sesak napas kejap. Confirm bos aku tanya apesal naik. Huhuhu.. Aku tak buat apa-apa ok. Standard la kan kejap naik kejap turun.

Jawapan menyedapkan hati yang bakal dibantai kejap lagi.

Ye la, aku mana la nak tau. Figure tu bukan statik. Dinamik k. Haaa... kan dah keluar ayat-ayat matematik. Korang faham tak ni? Huhuhu...

Aku dah la mengantuk gila ni. Apehal tah. Pagi tadi lepas sahur aku boleh sambung tido balik. Hish...

N now aku nak mengira bajet raya. Heee... :D:D:D

Baju raya tak beli lagi. Duit raya pun tak tukar lagi. Amir n Abang Misai punya baju raya pun tak ada lagi.

Nak beli sedondon pun tak tau nak pakai kaler apa. Aku suka purple tapi baju aku dah banyak purple. Reject! Kaler kuning? Karang laki aku kata aku tak sensitif dengan warna kulit kitorang yang ala-ala kopi. Hahaha!

Maybe cari warna maroon kot. Ok tak?

Cop! Cop!


Ok, tetiba hangin puting beliung sudah mai. Laki aku baru lepas call tetiba dia kata dia kena duty dari 9hb sampai 14hb time raya tu.


Apekah????


Diorang ni main buat duty roster tak tanya orang dulu ke apa? Straight pulak tu tak ada selang seli. Sewel kot.


Eh, terus merudum mood nak cari baju raya. Tak payah beraya la. 


Hish.. Marah! Marah!



2 comments:

puterikurekure said...

apa ke gila orang susun duty roster tu? minta suami awak komplen cepat2. kesian la kat dia. dahla bini jumpa weekend je. raya pon susah nak jumpa suami kah?

kesian korang.

puterikurekure said...

apa ke gila orang susun duty roster tu? minta suami awak komplen cepat2. kesian la kat dia. dahla bini jumpa weekend je. raya pon susah nak jumpa suami kah?

kesian korang.