SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, September 7, 2010

Hari ni mau balik kampung :)

Assalamualaikum :)

Hari ni muka ceria. Tengahari karang nak balik kampung. Hehehe...

Drive sendiri ok. Membawa adik aku yang 3 orang tu. Gigi pun dah tak sakit so boleh la drive dengan aman. Kalau tak jangan harap la kot nak drive. Semalam pun dah hoyong hayang dah tahan sakit.

Tak sabar sungguh nak balik jumpa Amir yang dah pandai jalan. Dah tak nak merangkak dah kata abah dia. Sibuk nak berjalan ke sana sini. Hehehe.. Baru dapat kaki la katakan. Seronok la.

Tapi sebelum balik nak kena settle keja dulu. Budak-budak ni claim baru hari ni la nak hantar kat aku. Rasa cam nak seligi je kepala. Huhuhu... Hari ni last kena hantar baru hari ni nak bagi kat aku. Korang ni nak claim ke tak nak?

Tengahari aku balik jangan nak meroyan cari aku pulak ye. Bye bye bye la. Hahaha!

Ok, aku nak check claim. Nak settle keja lain lagi. Tata!




2 comments:

Daya said...

Hati-hati di jalan raya...
semoga selamat sampai ke destinasi

aMiYs said...

daya - tq dear :)