SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, September 1, 2010

Sotong takde, baju raya pun mahal gila

Lunch hour tadi merayap jap pi ke The Store dekat PAS tu. Staff aku nak pi nagoya. Aku follow la sebab dah pikir nak cari sotong.. nak cari sotong...

Tengok baju cantek-cantek menarek tapi harga boleh fengsan oooo... Lebih separuh bonus ahkak. Apekah perlu baju begitu mahal. Heeee... Tengok aje boleh la.

Aku bukan la kedekut tapi nak menyimpan la jugak. Ate baju selai sampai RM300. Tercekik oh. Banyak lagi kot baju cantek tapi harga tak mencekik gitu.

Takpe.. Takpe... Kita cari kat stadium sek 13 nanti. Pasar pagi tu.

Last-last sotong tak beli pun. Sotong kat The Store tu dah siap packing la. Besor gedabak sekor-sekor. Aku nak cari yang sedang-sedang je. Besar tu karang nak potong 1 hal. Hahaha! Gila malas nak potong kan. Aku nak cuci-cuci lepas tu campak je dalam kuali. Hehehe...

Tak apa la. Balik karang survey kat kedai runcit pulak. Nak jugak sotong.

Notatapaktangan : Buat entry sambil upload vids Amir bertatih punya la lama. Heee....




4 comments:

koru said...

waa.baju rayer apekah sampai 300!!^^

aMiYs said...

koru - bju2 yg jual kat PAS tu la.. huhuhu...

ejaMaria said...

sila ke jalan TAR... dari serendah rm50 pun ade...

aMiYs said...

ejamaria - sesak gila jln TAR... huhuhu...