SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, September 1, 2010

Siapa nak hadiah? :):):)

*sebab nak kasi hadiah maka jadi sticky mode :):):)*

Saje tengok-tengok blog kilometer aku.

Dapat no cantek gitu. ;)


Ada sesiapa boleh dapatkan no kat bawah ni tak? Hehehe...


Kalau sesiapa dapat snap aku kasi cikedis. Hahaha!

Eh, serius. Buat muka serius sambil berkata-kata ni. Aku carikan hadiah untuk yang dapat snap ni k. :):):)

Siapa dapat print screen no kat atas ni sila email aku i2_amiys[at]yahoo[dot]com ye.

Untuk memudahkan korang aku dah ubah counter aku ke atas ye. Dekat sebelah kiri. Sonang la kojo eh. :):):)




4 comments:

zee nazeri said...

Wahhh, kna selalu bukak ni Amiys..
hhuhuhu

::sara zara:: said...

kena singgah ari2 la cmni :)

@e_da said...

hwaaaaaaaaaaaaaa rugiinya.. sy sempat sampai 29998.. 1 jek lg.. huhuh

puterikurekure said...

kita sempat 29997 je. tapi tak kira. nak hadiah gak! hahaha.