SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, September 22, 2010

Makin tua ke? :D:D:D

Assalamualaikum :)

Hari ni adelah hari yang orang akan kata aku dah makin tua. Mana ada tua. Aku pakai Safi Rania Gold eh. Awet muda tau. Muakakaka! ;p

Orang pertama wish tepat pukul 12 malam adelah Abang Misai. Tru SMS dengan sepotong ayat, 'HAPPY BIRTHDAY'. Tu je ok. Tak ada sayang ke, manja ke, bucuk ke. Huhuhu... Tak romantiks tawww... Sebenarnya dia taip tu dalam keadaan mamai. Itu dah pasti.

Orang kedua wish adalah cik Benz. Tq cik Benz. Ingat jugak birthday aku ye.

Akak aku sepatutnya jadi orang 1st wish tp dia wish sebelum pukul 12 malam. Hahaha! Sebab dia ngantuk. 

Yang selebihnya, my mom n Lynx.

Kat opis sorang pun tak wish sebab diorang tak tau hari ni birthday aku. Low profile ok. Hehehe...

Apa pun Alhamdulillah sebab aku masih lagi diberi kesempatan bernafas kat bumi Allah ni. Dapat tengok anak manja aku, Amir seminggu sekali. Dapat jumpa husband pun seminggu sekali kalau tak ada keja lain time weekend. Ada mama n abah, adik beradik semua.

Cuma aku harap dapat la aku pindah balik ke Penang dekat dengan family. Itu je la permintaan aku.

Ok, kejap lagi birthday girl *girl lagi ke? huhu* nak pi cabut gigi. Time-time birthday ni la aku nak cabut gigi kan. Sebab hari semalam dengan hari ni je boleh cabut gigi kat klinik gomen tu.

Tata!


2 comments:

Suliana said...

hepi bday makcik!!! hehe.. moga panjang umur, murah rezeki, beranak lagi eh tahun depan , saing2.. hehe

puterikurekure said...

Happy Birthday!!!!!!!!!!
:)