SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, July 7, 2009

Patut ke aku travel jauh-jauh?

Tengah pregnant 8 bulan ni boleh ke aku travel jauh-jauh sebab kerja aaa???


Memang lah ada driver n bukan aku yang drive sendiri.


Sebab discussion yang diorang nak buat tu timbalan aku kata aku wajib pi sebab aku yang handle. Tapi aku tengok dalam email tak banyak pun aku kena sediakan. Aku bagi dokumen tu diorang pun boleh jawab. Sebelum ni aku tolong wakil orang yang handle ok je. *saje la tu malas nak jawab bagi pihak aku*


Tempat nak buat discussion kat N9 or Melaka pulak.


Aku dah lah dah start rasa Braxton Hicks contraction tu banyak kali dah sekarang. Hadoiii....



Aku call HQ jawapan bengong lak dia bagi aku.


'Awak datang je lah. Nanti kami bagi special treatment. Sediakan ambulan sekali mana tau in case awak terbersalin kat sana.'


Errr.... Apa kah itu jawapan yang bernas?


Korang rasa macam mana? Patut ke aku pi?


Meeting a.k.a discussion tu diorang nak buat 17-19 Julai ni. Masa tu aku dah 35 weeks pregnant....





2 comments:

@e_da said...

Seeloknya jangan la ke mana-mana.. eida pun kandungan lbh kurg sama ngan awak.. nak bawak badan oun rasa tak larat g keje.. ni kan pulak nak kena travel.. patutnya masa ni kita dah standby if in case tersakit ke apa kan.. amys kena cakap kat bos kalau leh mintak je org lain gantikan.. bukan selalu pun kita camni... hihihi


pssst.. sejak ida pgnant bos terus blacklist nama eida dr outstation.. hihi.. kalau ada pun dekat2 kawasan yg dekat2 tempat keje je.. hihi

u take care k...

AmiYs said...

eida - bestnya bos eida fhm... bos amiys ni jenis x fhm kot...

dah ckp dgn dia pun dia kata awak kena pi jugak.. at least ada wakil.. padahal dia tau mana ada org lain yg nak wakilkan..

isk..isk... sadis kan...