SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, July 1, 2009

Nama baby boy

Eh, lupa pulak.


Aku dah cari nama untuk baby boy. Sebenarnya Abang Misai yang cari. Hekhekhek...


So, ada 3 nama yang agak-agak berkenan di hati. Udah ku letak dalam poll kat sebelah kanan blog nih. Mari kawan-kawan, tolong vote yeeee....


Amir tu memang Abang Misai nak letak. Sebab dia kata ada iras-iras nama aku. Aku okeh kan je lah. Karang kecik ati pulak. Hahaha...


Yang nama kat hujung tu memang aku suruh Abang Misai letak starting huruf R. Coz nama my hubby start huruf R jugok. Aci lah kan.


Aku suka nama Firas. Tapi Abang Misai macam tak berkenan jek. Nak tau mana aku dapat nama Firas tu. Pengaruh baca novel chenta semua tu. Hakhakhak... Tapi nama Firas tu ada makna tau. Makna dia kecerdikan, celik akal. Bukan aku saje-saje nak suka-sukaan.


Tapi kalau korang tak puas hati dengan nama yang ada silalah bagi cadangan nama yang bernas n chantek menarik serta makna yang best oke. Mana lah tau aku berkenan n boleh lah jek-jek Abang Misai. Ahahahaha....


Kalau buleh initial nama tu MFR. Depan yang M tu confirm lah Muhammad. Hehehe... Yang F tu starting nama mak buyung nih. Huruf R nama Abang Misai. Ngada-ngada mak buyung ni kan. Muahahaha...



Ok lah. Mau sambung kerja. Mana surat aku buat tadi nih.


Bos belum sign lagi ke? Hukhukhuk....




3 comments:

misbehave said...

nama Alya pon initial me n ayah dia..

hehe..

Allylicious said...

aku gak yg senang nnt...due2 A so anak start A wpun A bknla name lam surat beranak haku....hahahaha

AmiYs said...

misbehave - ahaha.. mesti nak ada initial mak ayah kan. hehe..

ally - senang la ko... huhu..