SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, July 28, 2009

Mood negatif

Aku kat opis. Mood kerja adalah zero. Bukan zero lagi. Negatif dah aku rasa.


Sakit perut di pagi-pagi hari. Dah berapa hari aku tak memerut ni.


Pulak tu tangan kanan aku sakit. Aku pun tak tau apesal. Aku tido hempap tangan sendiri ke hape semalam ek? Memang tak sedar apa dah.


Hari ni aku mula-mula ingat nak MC. Memang sungguh-sungguh lah niat jahat kan. Tapi bila pikir-pikir balik malas lah.


Tak apa. Biar lah orang nak buat kita macam tu. Jangan kita buat kat orang. Huhuhu.. Macam baik bebenor aku ni.


Semalam memang aku tak tau apa hangin timbalan aku tu. Memang sangat menyakitkan hati ok. Dia suruh aku panggil meeting lepas tu dia tak nak chair.


Aku pun macam, What The Fish???!!!


Dah kau yang suruh panggil meeting tiba-tiba kau tak nak chair. Abes tu nak suruh aku. Aku ni kuli batak je wahai encik bos.


Lagi pun bukan aku yang kalut nak bermeeting bagai. Motif nak meeting pun aku tak tau. Ntah apa nak bincang. Asal bos sms je mula lah kekalutan timbalan aku tu.


Aku rasa semalam dia gaduh dengan bini dia lah. Jangan hari ni timbalan aku buat onar tak datang opis sudah. Memang aku blah balik je tengahari karang.


Dah ni perkhabaran baru pulak dari PA bos aku. Bos nak jumpa pukul 2.30. Time tu pulak dah set up meeting yang timbalan aku buat kalut semalam.


Nak suruh aku kerat 2 badan aku ni pulak ke?



2 comments:

Yat Ekhram said...

ko sama cam aku..selalu tido tertindih tgn..pastu pagi2 mulela sakit nak mati..dahla hubby jauh nak soh urut2 kan :(

beb,rase cam tak larat dah kan nak keja..baby asik smackdown je tak bg mama die asik dok depan pc..
dahla malam taleh nak tido..siang mulela weng2 je..

AmiYs said...

Yat - yeee... aku slalu bgn tgn sakit.. ntah ape aku silatkan mlm2...

aku sgt x lrt ni.. tp lrtkn gak la... org kate nnti sng nak beranak... huhuhu....