SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, July 31, 2009

Kejap-kejap sakit

Sakit perut. Lepas tu kan kalau jalan-jalan kejap-kejap sakit kat bawah tu.


Nak beranak ke hape nih?



Sabor lah baby. Jangan keluar dulu. Tunggu balik kampung ek.



Ni karang beranak kat sini siapa lak nak bawak aku pi hospital. Siapa lak nak jaga. Wuwuwuwu...


6 comments:

puterikurekure said...

hoih.
risaunyee....

AmiYs said...

puterikurekure - ye.. dah 2-3 hari rase camtu.. risau gak nih..

@e_da said...

amiys... eidapun ada rasa camtu sakit kat ari-ari.. dah tanya doc.. dia kata mmg mcm tu coz baby menekan-nekan... lega gak.. tapi kalau dtg rasa sakittu risau kan... yerla takut nak terberanak ke apa...

AmiYs said...

eida tu la... sakit kat ari-ari tu... risau wooo...

mana tau tgh buat2 keje ke, tgh jln2 ke nak terberanak pulak...

haru je... huhuhu...

Yat Ekhram said...

aku pon kdg2 rase gitu lagi bile byk jalan2..

ko dah 36 weeks tu,kena jaga2 hokels.
DR kata by 38 weeks baby bole kuar dahhh..ko dah sesiap ke spital bag??
bersalin mana kang?

AmiYs said...

Yat - huuuu... tu yg risau tu... 9hb ni pon aku kena pi Melaka.. ada perjumpaan dgn jbtn lak...

nak bersalin kat png lor... jgn terbersalin kat Melaka udah la...

beg n brg sume ada...