SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, July 30, 2010

Bajet yang tersasar

Dah rehat. Kejap lagi lepas rehat terus pi meeting. Lepas meeting memang terus berdesup balik la aku. Koser sangat la nak balik ke opis balik.

Ni tengah lapar gila babun ni. Hukhukhuk...

Pagi tadi minum ho! ho! ho! horlicks je.....

Dah la baru lepas kira bajet bulan ni. Terus nak makan pun rasa tak jadi. Macam nak kena catu je.

Ye la, tolak duit minyak keta *yang dah naik*, duit tambang, duit belanja balance tinggal berapa je. Cuba kalau aku dok kampung. Dah save banyak dah. Kalau aku beli rumah terus tak makan kot sebab bayar duit rumah pulak.

Sampai kena perli, gaji banyak tapi saving tak ada. Macam aku boros gila pulak. Duit ASB pun aku tahan je tak usik sebab nak simpan.

*nangis*




2 comments:

Mak Su said...

maksu paham perasaan mu....... :(

huhuhu

aMiYs said...

mak su - huhuhu... sedih kan mak su..